Skrivet av: fpupplandsvasby | februari 23, 2010

Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige

Var har du varit Jonas Adolfsson?

I valet 2006 röstade 531 personer på SD, det gjorde 2,45 % av rösterna och gav SD en plats i fullmäktige. Dessa personer stödde en politik som de trodde skulle företrädas i fullmäktige. I nuläget ser det ut som att dessa röster varit fullständigt bortkastade.  Din närvaro i fullmäktige har varit nästan obefintlig. Att vara folkvald kräver ett ansvar som bör förvaltas. Som politiker krävs det att man är engagerad och aktiv i det som händer i kommunen. En röst på Folkpartiet är en röst för dem med framtidstro och som tror på en kommun i utveckling.

Lennart Jonsson
Vice ordförande FP Upplands Väsby

Annonser

Responses

  1. En röst på Sverigedemokraterna är aldrig bortkastad eftersom det är en mycket tydlig signal till de svenska makthavarna i bland annat Folkpartiet om att det svenska folket inte accepterar massinvandring, mångkultur och islamisering.

    • För att kunna framföra demokratiska åsikter måste man också närvara på demokratiska möten. Att inte framföra sina åsikter i dessa forum måste anses som att SD inte tar de demokratiska reglerna på allvar. Ganska sjävklart.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: